Zelfvertrouwen vergroten

Lange wachtlijst bij de psycholoog in Gorinchem? Wacht niet langer!

Is er een te lange wachtlijst bij de psycholoog in Gorinchem? Wacht niet langer! Dat klinkt in eerste instantie misschien een beetje vreemd. Als psychodynamisch therapeut vind ik het belangrijk dat je niet lang blijft rondlopen met je klachten. Soms zijn de wachtlijsten zo lang dat mentale klachten steeds erger worden. Bij mij kun je terecht voor al jouw hulpvragen en dingen waar je tegenaan loopt in het leven. Je kunt snel starten met een traject en je volgt in de meeste gevallen een kortdurende therapie maar een langer traject is ook mogelijk. Dus merk je dat je bijvoorbeeld hoog sensitiviteit klachten hebt of burn-out klachten ervaart? Of heb je andere hulp- en levensvragen die je in het dagelijks leven belemmeren? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat psychodynamische therapie voor jou kan betekenen.

Zelfvertrouwen vergroten

Psychodynamische therapie als aanvulling op traject bij psycholoog in Gorinchem

Ben je op dit moment onder behandeling bij een psycholoog in Gorinchem? En ben je daarnaast op zoek naar aanvullende begeleiding? Laten we kijken wat ik als psychodynamisch therapeut voor jou kan betekenen. Met deze vorm van therapie krijg je meer inzicht in welke gedachten, welk gedrag en welke gevoelens (bewust en onbewust) in de weg zitten en welke juist ondersteunend zijn. Verder is er aandacht voor het verwerken van belemmerende ervaringen en het loslaten van de daaruit ontstane patronen en beperkingen. Wil je meer weten over hoe een traject bij een psycholoog in Gorinchem aangevuld kan worden met psychodynamische therapie? Neem vrijblijvend contact op!

Psychodynamische therapie combineren met behandeling bij psycholoog in Gorinchem

Op welke manier kan psychodynamische therapie ingezet worden als aanvulling op een traject bij een psycholoog in Gorinchem? Er zijn veel voorbeelden te benoemen waarop psychodynamische therapie aanvullend kan werken. Eén daarvan is de inzet van Rationeel Emotieve Therapie (RET) en het inzetten van Mindfulness en hypnotherapie technieken om psychische problemen te verwerken. Wil je meer weten over de therapievormen en coaching technieken die ik kan inzetten? Veel van deze technieken zet ik ook in bij mijn werk als psychodynamisch therapeut bij het Cancer Care Center. Meer weten over de behandelmogelijkheden? Of wil je een kennismakingsgesprek inplannen? Neem contact op!