Tarieven en overige info

 

Psychodynamische therapie sessie        € 96,- (1,5 uur)

Bij verhindering dien je dit minimaal 24 uur van te voren door te geven, anders worden de kosten voor de sessie in rekening gebracht.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek kunnen wij kennis met elkaar maken en kun jij erachter komen of je al dan niet gebruik wilt maken van mijn begeleiding bij datgene waar je tegenaan loopt in je leven. (Hier zijn geen kosten aan verbonden).

Erkenning en Vergoedingen

Praktijk Binnenste Bewust is lid van de beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen).

Psychodynamische therapie valt onder de aanvullende psychologische zorg of alternatieve geneeswijzen. Dit betekent dat (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk is indien je aanvullend verzekerd bent. De therapie valt niet onder het wettelijk verplicht eigen risico. De vergoeding kan verschillen per zorgverzekeraar. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Voor recente informatie over vergoedingen zie www.zorgwijzer.nl of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Klachten en geschillen

Als VBAG zorgverlener ben ik aangesloten bij Quasir (Expertisecentrum klachten, calamiteiten en geschillen zorg en welzijn) en stichting zorggeschil.

Uiteraard doe ik er alles aan om jou op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Mocht je toch ergens niet tevreden over zijn dan is het belangrijk dit allereerst met mij te bespreken.

Voel jij je niet in staat, laat de situatie het niet toe of kom je er samen met mij niet uit dan kun je een klachtenfunctionaris inschakelen. Voor uitgebreidere informatie zie: https://vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html

 

Registraties

KvK nummer 66919533
BTW nummer NL001574254B92
VBAG lidmaatschapsnummer 21611040 werkvorm psychosociaal
RBCZ registratienummer 170615R