Burn out coach

Burn-out Coach

Heb jij ook het gevoel dat de huidige tijd (te) veel van je vraagt als mens? Onzekerheden waar je tegenaan loopt? Brengt dit bij jou ook verwarring en onrust en ervaar je mentaal en fysiek onvoldoende energie en motivatie om in beweging te komen en te blijven?

Ben je op zoek naar meer innerlijke stabiliteit, zodat je weer plezier kunt beleven en kunt ontdekken wat voor jou belangrijk en zinvol is in het leven?

Burn-out en overspannenheid kunnen ontstaan door een combinatie van allerlei factoren. zowel fysiek als mentaal, zowel privé als werk gerelateerd. Ook de symptomen kunnen verschillend zijn, zoals bijvoorbeeld vermoeidheid, concentratieproblemen en/of lichamelijke klachten. Het kan het gevoel geven van ‘jezelf kwijt zijn’, ‘op te zijn’. Gevoelens van somberheid, irritatie, ‘kort lontje’ hebben.

Burn out coach

Wanneer je stress klachten ervaart of al in een burn-out zit, dan zie je mogelijk door de bomen het bos niet meer.

In de burn-out begeleiding gaan wij samen op zoek naar wat voor jou nodig is om weer vanuit je hart in beweging te komen en te blijven. Vanuit ware aandacht voor jezelf en wie jij bent en wat voor jou belangrijk is in het leven. Een combinatie van gesprekken met diverse verdiepende technieken en oefeningen, waarin je o.a. leert om met beide voeten op de grond te (blijven) staan en vandaaruit weer verbinding te maken tussen je hoofd en hart, je ratio en gevoel.

Lichaamsgerichte aanpak

In jouw lijf ligt alle informatie al opgeslagen. Het leerproces is dan ook een combinatie tussen gesprekken en lichaamsgerichte (mindfulness) oefeningen. Het leerproces vindt tijdens de sessies plaats en tevens tussen de sessies door. Door middel van tijd en aandacht voor oa mindfulness en mediatie oefeningen in je dagelijkse leven te gaan integreren. Hiervoor krijg je praktische en concrete oefeningen aangereikt. Hierdoor vergroot je je bewustzijn en leer je in het moment te zijn en vandaar uit andere (bewuste) keuzes te maken.