Burn out coach

Begeleiding ontvangen bij Cancer Care Center

Op zoek naar ondersteuning bij de diagnose kanker via een Cancer Care Center? Als psychodynamisch therapeut ben ik werkzaam bij het Cancer Care Center in Gorinchem. Voor ieder die is geraakt door kanker verleen ik psychosociale ondersteuning en hulp. Hierdoor kan jouw lichaam en geest weer ontspannen. De diagnose kanker kan zorgen voor een negatieve impact op je fysieke gesteldheid maar ook op je mentale welzijn. Je moet op zoek gaan naar een nieuwe balans en leren omgaan met alles wat bij de diagnose komt kijken. De gevolgen van kanker kan veel invloed hebben op je kwaliteit van leven. Door middel van psychodynamische begeleiding help ik jou om weer een evenwicht te vinden die voor jou werkt. Misschien ben je op dit moment al onder behandeling van een psycholoog in Gorinchem maar ervaar je niet de juiste klik? Maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor psychodynamische therapie via het Cancer Care Center.

Burn out coach

Psychodynamische begeleiding bij het Cancer Care Center

Om de diagnose en de gevolgen daarvan te verwerken heeft het Cancer Care Center een apart zorgaanbod opgezet. Ik ben daar werkzaam als zorgverlener en help jou en naasten om een manier te zoeken om met de diagnose om te gaan. Zowel voor, tijdens als na de behandeling van kanker kun je bij mij terecht voor psychosociale ondersteuning. Deze vorm van begeleiding kan individueel plaatsvinden maar ook in een groep. Afhankelijk van jouw hulpvraag maak ik gebruik van verschillende technieken. In elke sessie is er een combinatie van gesprekken en verdiepende therapievormen. Zo maak ik vaak gebruik van mindfulness of cognitieve gedragstherapie. Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen bij het Cancer Care Center of zoek je begeleiding bij hoog sensitiviteit? Neem contact op!

Vergroten van innerlijke kracht en zelfredzaamheid bij het Cancer Care Center

Ieder zijn proces bij de diagnose kanker is verschillend. Door af te stemmen op jouw persoonlijke situaties en behoeftes wil ik jou zo goed mogelijk begeleiden bij het Cancer Care Center. We gaan samen kijken naar de dingen zoals ze zijn in het hier en het nu. Daarbij maken we met aandacht verbinding met jouw innerlijke behoeften, conflicten, verwarring en gevoelens. Vanuit erkennende opmerkzaamheid word je hier bewust van. Hierdoor krijg je inzicht in welke gedachten, welk gedrag en welke gevoelens je bewust of onbewust in de weg zitten en welke jou juist ondersteuning bieden. Het doel van het traject bij het Cancer Care center is dat je innerlijke kracht en zelfredzaamheid worden vergroot. Je vindt weer een nieuw evenwicht in wat je moet, kunt en wilt doen.