HSP coach

Begeleiding van gecertificeerde HSP begeleider bij hoog sensitiviteit

Wil je hoog sensitiviteit inzetten als een kracht en meer innerlijke rust ervaren? Wil je in verbinding staan met jezelf en je eigen behoeftes en wensen? Wanneer je hoog sensitief bent kunnen jouw eigen behoeftes er snel bij in schieten omdat je veel prikkels van buitenaf moet verwerken. Als HSP begeleider wil ik jou graag ondersteunen met het omgaan met hoog sensitiviteit. Samen gaan wij op pad om te onderzoeken wat jij nodig hebt om (weer) jezelf te zijn. Doordat je beter bij je zelf leert blijven en beter voor jezelf kunt zorgen, kun je er ook beter zijn voor de ander. Wil je eerst kijken of we een klik hebben? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

HSP Coach

Begeleiding van ervaringsdeskundige bij hoog sensitiviteit

Ben je door de huisarts doorverwezen voor begeleiding bij hoog sensitiviteit en heeft de psycholoog in Gorinchem een lange wachtlijst? Als gecertificeerd HSP begeleider wil ik graag kijken wat ik voor jou kan betekenen. In mijn opleiding tot HSP begeleider bij Instituut EszenzZ heb ik verschillende praktische tools en handvatten geleerd die ik inzet tijdens mijn begeleiding bij mensen met hoog sensitiviteit. Doordat ik ervaringsdeskundige ben weet ik wat voor lasten je kunt ondervinden. Maar ik heb ook geleerd hoe je weer in je kracht kom te staan en dat gun ik jou ook! Dit principe komt ook altijd terug in mijn werk als psychodynamische therapeut bij het Cancer Care Center. Wil je meer weten over mijn werkwijze? Neem contact op!

Visie op hoog sensitiviteit

Kracht en kwetsbaarheid zijn twee tegenpolen in de mens. Beiden zijn ze essentieel voor het zijn van een volwaardig mens. Vanuit kwetsbaarheid ontstaat er ware verbinding en ontdekken we vervolgens wat jou werkelijk in je kracht zet. Door beide uitersten toe te laten kan er een goede balans ontstaan en een echte verbinding met jezelf en de ander. Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem contact op voor een afspraak.