Wie ben ik

 

Ik ben Mariëlle van der Ploeg (1971), moeder van twee zonen. Ik heb een relatie met Tom die ook twee zonen heeft.

Als therapeut en mens ben ik oprecht geïnteresseerd in en nieuwsgierig naar wat er in de ander leeft. Ik ben expressief, heb humor, ben liefdevol en probeer vanuit een open mind ‘dat  iedereen zo mooi anders is’ in het leven te staan.

Mijn diploma Psychodynamische therapeut (Master Practitioner) en het diploma medische en psychosociale basiskennis heb ik behaald aan de Academie voor Psychodynamica. 

Ik ben tevens gecertificeerd HSP Begeleider (training gevolgd bij instituut EszenzZ te Amsterdam) en zelf ook HSP. Inmiddels kan ik dus mijn eigen ontwikkelde kwaliteiten als HSP benutten en inzetten om anderen te helpen. Dit ervaar ik als een enorme verrijking van mijn leven.

Voor meer info bezoek

www.psychodynamica.nl 
www.hspbegeleidingnederland.nl

Suzanne Heikoop
SHe Fotografie